Leave a Comment
Iris: The Movie (2010) online
Sinopsis Iris: The Movie 2010

Coreea, uiltima natiune implartita pe pamint, este in mod constant sub tensiunea politica si militara cu tarile din jur, mai ales cu problema nucleara nord-coreeana. NSS- agentia secreta pentru securitatea nationala incearca evitarea unui al doilea razboi in Coreea. Agenti speciali NSS sunt specialisti instruiti care ar folosi orice mijloace pentru a-si indeplini misiunea. Oficial , ei nu existau si nu sunt protejati de Guvern. Desi sunt intruiti pentru a ucide cu singe rece, exista un tabu pe care nu-l pot evita- dragostea.
Hyeon-jun si Sa-woo sunt prieteni apropiati si rivali in fortele speciale 707. AMbii sunt recrutati in NSS rapid si reusesc rapid sa devina unii dintre cei mai buni agenti. Intr-o lume de conspiratii si tradare, se vor indragosti rapid de SEUNG-Hee , o frumoasa specialista de la NSS. Ei sunt obligati sa ia o decizie finala, atunci cind se confruta unul impotriva celuilalt intr-un atac terorist nuclear...

Vizioneaza filmul coreean IRIS: The movie online subtitrat in romana apasind butonul 'PLAY' de mai jos . Vizionare placuta!
                                                                  PLAY

Postări populare